Trænger du til en ny hjemmeside?

Når du skal have lavet en ny hjemmeside, hvad enten det er til et firma eller privat brug, er der i 2018 en række elementer, der er vigtige at tage højde for. Din hjemmeside skal være responsiv, hvilket betyder, at den er fuld funktionel på både mobil, tablet og computer. Den skal have en høj hastighed, hvilket vil sige at den skal kunne indlæses hurtigt. Den bør indeholde billeder, og så skal den være designet, så du får den konvertering, du forventer.

Dine konkurrenter skal ikke have dine kunder

Hvis du som virksomhed oplever, at du har mange besøgende på din hjemmeside, der ikke konverterer, eller at du måske slet ikke har besøgende nok på siden, bør du overveje at få en lavet en ny hjemmeside. Esben Bock, der har 8 års erfaring med markedsføring, ved hvordan du får lavet den bedst mulige hjemmeside, og han kan hjælpe dig med en ny hjemmeside billigt.

Hvis du ikke har besøgende nok på din side, kan det skyldtes din placering på Google. Søgemaskinernes algoritme kigger særligt på, hvorvidt din hjemmeside er responsiv og hvor hurtigt den læser indholdet, når en ny bruger forsøger at tilgå dit domæne. Hvis disse to krav ikke lever op til søgemaskinernes forventninger, nedrangeres din hjemmesides placering i forhold til hjemmesider, der opfylder betingelserne. Når en kunde søger på din ydelse, vil det i stedet være dine konkurrenters hjemmesider, der dukker op. På den måde mister du kunder på sigt.

Hvorfor skal en professionel lave din næste hjemmeside?

Når du skal vælge en professionel som Esben Bock til at designe din næste hjemmeside, skyldtes det flere ting. En professionel, der er vant til at arbejde med hjemmesider og markedsføring, ved bedre end nogen anden, hvordan din hjemmeside bør konstrueres, så den tilgodeser dine kunders behov. Det vil sige at fokus fjernes fra kun at skabe en pæn hjemmeside til at skabe en side, der har fokus på at skaffe kunder og sælge dine ydelser.

Der ligger mange tekniske overvejelser bag, når en professionel udarbejder din hjemmeside. Mange af disse ting vil du som ejer af hjemmesiden måske aldrig kunne se. Det kan fx omhandle komprimering af billeder, for at øge hastigheden, indstille caching så siden loades hurtigere for brugere, der tidligere har besøgt siden og meget andet. Alt sammen vigtige ”usynlige” elementer, der skaber en god hjemmeside.

En super flot hjemmeside, der er skabt af en designer, kan i mange tilfælde være bare det. En pæn hjemmeside. Det har du ikke brug for, hvis du vil sælge. Du har i stedet brug for en hjemmeside, der er søgemaskineoptimeret, så du får kunder. Der skal udarbejdes script til retargeting, så besøgende, der ikke har konverteret, bliver mindet om dig, og der skal tages en masse billeder, der kan bruges både til online markedsføring og retargeting. Vælg derfor en professionel som Esben Bock, der kan sørge for alle disse ting, når du bestiller en ny lækker hjemmeside.

Skriv et svar