Sådan får du dine bedsteforældre med på mobilbølgen

Det kan godt give nogle frustrationer, hvis dine bedsteforældre hører til nogle af dem, der endnu ikke er kommet med på mobilbølgen. Når de skal besøge din nye lejlighed, vil det for eksempel være umuligt for dem at ringe til dig, hvis de ikke kan finde den. Det er i det hele taget bare nemmere, hvis de har en mobiltelefon som dig selv og de fleste andre.

Mange ældre mennesker er lidt skræmte over moderne teknologi. De har ikke lyst til at bruge det, fordi de er bange for, at de alligevel ikke vil kunne finde ud af det. Så hellere helt lade være og holde sig til det, som de har.

Men der findes i dag en lang række mobiltelefoner, der vil være meget nemme for dem at bruge. Det behøver derfor slet ikke være et problem, at de ikke er så teknisk fikse. Mange af dem vil de kunne lære at bruge i løbet af bare et par timer, hvis du bruger noget tid på at lære dem det.

Doro telefoner er lavet til ældre

Hører dine bedsteforældre til de mere teknikforskrækkede, er det en god ide, at du starter med at give dem en Doro telefon. Det er en telefon, der er lavet specielt til ældre. Det gør, at den er ekstremt simpelt bygget op, så dine bedsteforældre nemt kan betjene den. Der er for eksempel ikke særlig mange knapper på den, og skriften er så stor, at de nemt vil kunne se den, selvom de ikke ser så godt. Det er altså virkelig en telefon, der tager hensyn til alle de problemer, som man kan have som ældre.

Har dine bedsteforældre hørt om det, at man kommer til at sætte sig på sin telefon, og at den så pludselig ringer op til nogen, kan det være en ide, at du giver dem en Doro klaptelefon. Det kan være, at de synes, at det ville være pinligt at komme til at ringe op, hvis de nu ikke ville den anden person noget. Den risiko mindsker klaptelefonen betydeligt.

Med en simpel smartphone kan dine bedsteforældre komme på nettet

Er dine bedsteforældre blevet fortrolige med mobiltelefonen, kan det være på tide, at de får en Doro smartphone. Det er en meget simpel form for smartphone, hvor der ikke er så meget for dine bedsteforældre at skulle forholde sig til.

En vigtig feature ved telefonen er, at du kan tage billeder af hele familien og så lægge dem ind i telefonen, så de er kodet sammen med deres telefonnummer. Det gør, at dine bedsteforældre nemt kan se, hvem der ringer. Hvis de er begyndt at have svært ved at huske, kan det være en oplagt mulighed for dem for at blive ved med at have en telefon.

En anden smart feature ved en Doro smartphone er, at den kan tage billeder. Så kan dine bedsteforældre tage billeder af familien, når I alle sammen er sammen.

Skriv et svar