Køb sexlegetøjet på nettet med fuld anonymitet

I dagens Danmark er det ikke længere et tabu at købe eller bruge sexlegetøj. Alligevel kan mange få sved på panden ved tanken om at løbe ind i familie, venner eller lignende på vej ind i en sexshop.

Hvis du ønsker at anskaffe noget sexlegetøj, og du af den ene eller den anden grund ikke har lyst til at tage ind i en butik for at købe det, så er der heldigvis andre muligheder. Du kan i stedet vælge at købe det på nettet, og samtidig opnå fuld anonymitet.

Hvordan køber jeg mit sexlegetøj anonymt?

Hvis du ønsker at købe noget sexlegetøj, så kan du sagtens være helt anonym i dit køb. Hvor anonym du er, det afhænger af, hvad du ønsker, og hvad de enkelte online sexshops kan tilbyde dig.

Der er selvfølgelig i forvejen en vis anonymitet over at købe sit sexlegetøj over nettet. Du slipper for at skulle ind i en sexshop og snakke med nogen eller løbe ind i nogen. Dog vil langt de fleste steder have fuld forståelse for, at du gerne vil være endnu mere ukendt i forhold til din bank og din forsendelse.

Hvis du stadig ikke har det godt ved tanken om, at nogen kunne risikere at opdage, at du har købt noget sexlegetøj i det hele taget, og du af denne årsag ønsker fuld anonymitet, så kan dette sagtens lade sig gøre.

Det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil anskaffe dig noget sexlegetøj, men du samtidig gerne vil være fuldstændig anonym, er at kigge lidt rundt på nettet og finde den butik du synes bedst om.

Derefter kan du foretage et køb, og i forbindelse med dette kan du skrive en kommentar til sexshoppen i din bestilling. Her kan du spørge dem, om det er muligt, at de kan skrive et andet navn i stedet for deres firma eller lave en forkortelse af firmaets navn. Alternativt kan du skrive til dem først, så du er helt sikker på, at det kan lade sig gøre.

På den måde skal du ikke være nervøs for, at det kommer til at stå på din bankudskrift, eller at du får misbilligende blikke, når du henter din pakke. Kun dit eget navn, pakkenummeret og forkortelsen af butikkens navn (eller hvad du aftaler med dem) vil blive vist på din bankkonto og dit indpakkede sexlegetøj.

Hvilket sexlegetøj kan jeg købe?

Der er masser af forskelligt sexlegetøj, du kan købe på nettet. En af de mest populære og originale former for sexlegetøj er dildoen. Den er dog i dag meget mere end bare en dildo, og den kommer i alle slags former og farver samt udgaver.

Der findes selvfølgelig den helt originale dildo, men du kan også købe andre slags dildoer til andre formål og lyster. Her iblandt en kæmpedildo, en analdildo og en vibrator. Der findes også andet slags sexlegetøj, der har samme formål som en dildo, men som er lavet på en anden måde. Eksempelvis en buttplug og en penisring.

Skriv et svar