Køb din Ergobaby på nettet og spar mange penge

Er du nybagt mor eller far, vil du hurtigt opleve, at det ikke altid er så let at have barnet hængende på armen, mens du foretager dig diverse gøremål. Det kan være hårdt selv i kortere perioder, at bære på den lille ny, men når barnet skal med overalt, bliver det reelt både besværligt, og kan endda skade din ryg eller dine arme gennem overanstrengelse. Det ønsker hverken du eller dit barn. Netop derfor kan du overveje at erhverve dig en bæresele.

En bæresele kan lade dig agere, som du sædvanligt ville gøre, alt imens din datter eller søn er nær ved dig og let indenfor arms vidde. Med en bæresele fra Ergobaby får du en mulighed for at gøre alt det du plejer at kunne, alt imens du har dit barn siddende komfortabelt mave-mod-mave, eller om du bærer dem på ryggen ved hjælp af ryg- og hoftemusklerne.

Hvordan fungerer en bæresele fra Ergobaby?

En bæresele lader dig som sagt bære på dit barn gennem hverdagens mange aktiviteter. Den lader dig fastspænde barnet i en form for sele, som holder barnet siddende i den såkaldte frøbensstilling, som er vigtig for dit barn i dets unge alder. Selen spænder barnet fast på en måde som er beskyttende og tager forbehold for, at barnet skal sidde i en lettere krum form for at undgå rygskader. Det er også vigtigt at nævne, at bæreseler laves, så du kan bære helt små børn på en sikker måde.

Køber du for eksempel en Ergobaby 360, så får du en bæresele som kan give støtte til børn helt ned til spædbarnsalderen og op til barnet er ca. 18 måneder gammelt. Disse tal er udregnet ud fra, hvordan formen passer på børn, som de vokser, og på hvor meget vægt bæreselen kan klare. Ergobaby 360 kan bære børn på en vægt fra et lille spædbarn på 3,2kg til et barn på op til 22kg. Med Ergobaby får du altså en bæresele som er fleksibel, sikker og har en lang levetid.

Oplev en helt ny frihed med en god bæresele

Mulighederne med en bæresele er mange, og det kan virkelig være en fordel at kunne bære sit barn med sig hvor som helst, samtidig med at man har armene fri. Som nævnt tidligere kan man bære barnet med dets ansigt mod sit bryst, eller med barnets mave liggende op mod sin ryg. Men det kan også lade sig gøre at bære barnet, så du har barnets ryg imod din mave. På den måde får barnet et større udsyn, og kan tage del i det, du foretager dig.

Det skal dog nævnes, at du ikke bør bære barnet på denne måde i større menneskemængder, da barnet i sine første år ikke vil kunne håndtere de mange udtryk, det vil komme til at opleve i et sådant miljø. Af den anledning bør du kun bære dit barn på denne måde, når du går med en Ergobaby bæresele derhjemme i vante omgivelser.

Skriv et svar